Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Καταζητουνται οι παρακατω Κατσαπλιαδες γραφει η Α.Τ.Α.Κ...Αναψαν φωτιες οι προκλησεις των Κατσαπλια@δων !


Οταν αναβεις μια φωτια, δεν ξερεις τι μπορει να ακολουθησει...


Ο Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός και ο αλβανικός εξτρεμισμός ( που υποθάλπεται από την Τουρκία ) θα κοπεί μαχαίρι , όπως κόπηκε το νήμα της ζωής του Κωνσταντίνου Κατσίφα .

Σκοπός , να αντικατασταθεί ο Ράμα .

Μεταξύ των πρώτων που θα «λάβουν ζωντανά το μήνυμα » για όλα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται τελευταία κυρίως , είναι οι παρακάτω :

Ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα

Ο Αγκιμ Μπάικο, παρουσιαστής της Αλβανικής σατιρικής εκπομπής» Bypass show»

Ο Ιλίρ Χάλο Μούκαϊ και όλα τα διοικητικά μέλη της αλβανικής ( ΜΚΟ )οργάνωσης Mjaft

 Τα μέλη της Αλβανικής  οργάνωσης «Νέοι της Λιαμπουριάς» -Djemtë e Labërisë-.

Ο γνωστός Ταχίρ Βέλιου, ακτιβιστής του Κινήματος  για τη Μεγάλη Αλβανία ( έχει πολλούς φίλους στα Γιάννινα που θα επισκεφτούμε ) και  όλα μέλη του κινήματος

Ο Σπετίμ Ιντρίζι-  Shpëtim Idrizi -, πρόεδρος του κόμματος των «τσάμηδων (συμμαχεί παρασκηνιακά με το Δημοκρατικό Κόμμα , θεωρώντας ¨τελειωμένο¨ το Ράμα )

Ο πρώην βουλευτής του PDIU και σήμερα ανεξάρτητος , Ντριτάν Μπίτσι ( εκτός εάν κάνει ότι το πούμε )

Ο  (γνωστός μας ) αξιωματικός της  Αστυνομίας του Αργυρόκαστρου , που μαζεύει Τσάι από το Πλατοβούνι . ( Θα μας ¨μαρτυρήσει¨ γιατί οι ειδικές δυνάμεις όταν έφτασαν , έψαχναν τον Κατσίφα στο σπίτι του και δεν πήγαν κατευθείαν εκεί που τον καταδίωκαν ήδη )

Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς σας δέκτες , εάν και , η Αλβανική τηλεόραση όπως διαπιστώσαμε , κλείνει το σήμα των Ελληνικών καναλιών στην Βόρεια ( ελληνική ) Ήπειρο (Οι  Τακτικές Χότζα εφαρμόζονται ήδη  )

Στην Ελλάδα , οι ανθέλληνες  φιλοαλβανοί με ¨αμόρε¨ και περιουσία στην Αλβανία και οι Εθνικιστές Αλβανοί , θα διατεθούν « προς εξάσκηση » των νέων μελών της Ομάδας .

Σημ. Μόλις πριν μερικές ημέρες ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ , οι δύο δικηγόροι των στρατιωτικών μας , Άγγελου Μητρετώδη και Νίκου Κούκλατζη, συνειδητοποίησαν ότι τα άτομα από την Ελλάδα που εμφανίστηκαν ως συγγενείς τους και που για εβδομάδες τους έλεγαν τα πάντα , ήταν μέλη της ομάδας μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Α.Τ.Α.Κ )
πηγη 


Στο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ακούγονται όλες οι απόψεις .
Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.