Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Εφοδος απο Βοσνια σε Κροατια απο οπλισμενους, δυσκολες καταστασεις.....





Τουλάχιστον 20.000 οπλισμένοι μουσουλμάνοι είναι έτοιμοι να εισβάλλουν μέσω των βοσνιακών και κροατικών συνόρων στην κεντρική Ευρώπη, αναφέρουν σε έκθεσή τους οι αυστριακές μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Kronen Zeitung οι αλλοδαποί είναι συγκεντρωμένοι κοντά στην πόλη Velika-Kladusa (Βελίκα Κλαντούσα) της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και το πλήθος αποτελείται από Πακιστανούς, Ιρανούς, Αλγερινούς και Μαροκινούς κυρίως «πρόσφυγες» το μεγαλύτερο μέρος των οποίων  πιθανότατα μπήκε από την Ελλάδα, η οποία ούτως ή άλλως δεν έχει σύνορα, αλλά ευτυχώς φαίνεται να την έχουν εγκαταλείψει.

Αυτό που προβληματίζει τις αυστριακές αρχές είναι πως πολλοί εκ των… «μεταναστών» είναι οπλισμένοι με μαχαίρια, ενώ ΜΜΕ της Κροατίας αναφέρουν ήδη την επίθεση σε ένα τουλάχιστον συνοριακό φρουρό.

Όπως σημειώνεται το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών δεν ανησυχεί για το αν οι μουσουλμάνοι έρθουν στην Αυστρία  καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός εξ αυτών θέλουν να φτάσουν στη βόρεια Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.