Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ο Κωνσταντίνος, όχι απλά δεν εκτελέστηκε, αλλά αυτοκτόνησε με το όπλο που κρατούσε.... ειπε ο π@π@ρ@ς ! ! !

Ακραία αλβανικά σενάρια για τη δολοφονία του Κατσίφα

Δημοσιογράφοι και ειδικοί σκαρφίζονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια για να δικαιολογήσουν την εκτέλεση του ομογενούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Tα σενάρια ξεπερνούν πλέον τη σφαίρα της λογικής.

Γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος και ειδικός όπως τον παρουσίασαν σε θέματα όπλων κατά τη διάρκεια της αλβανικής εκπομπής «360 βαθμοί” δεν δίστασε να δηλώσει πως ο Κωνσταντίνος όχι απλά δεν εκτελέστηκε αλλά είπε ότι αυτοκτόνησε με το όπλο που κρατούσε.

Μάλιστα ο Φέρνιναντ Δερβίση την ώρα του αέρα επαναλαμβάνει συνεχώς ότι οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας ούτε καν ακουμπήσαν τον 35χρονο ομογενή.

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα τελευταία 24ωρα είναι σαν να δημιουργείται από το βαθύ κράτος της Αλβανίας μια προσπάθεια συγκάλυψης των στοιχείων της εκτέλεσης» μετέδωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star η Κατερίνα Ρίστα.

Tεράστια κινητοποίηση

Τρέμουν στην Αλβανία εν όψει της τεράστιας κινητοποίησης που θα υπάρξει την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες.

Γι” αυτό περιμένουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ώστε να δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι αναγκαίες διαδικασίες.

Την ημέρα της κηδείας του 35χρονου Κωνσταντίνου το χωριό της νότιας Αλβανίας αναμένεται να «βουλιάξει» από Ελληνες, οι οποίοι θα θελήσουν να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ήδη ναυλώνονται λεωφορεία από την Αθήνα τα οποία θα μεταφέρουν στην Αλβανία Ελληνες πολίτες και η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.