Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο Ισχυρός σεισμός στη Ζάκυνθο γκρέμισε τον πύργο στα Στροφάδια ! ! !

Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανοιχτά της Ζακύνθου, συνταράσσοντας όλη τη δυτική Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωμεσογειακού το μέγεθος ήταν 6,8 Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 53 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ζακύνθου.
Mάλιστα το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS δίνει 6,9 Ρίχτερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 124 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πάτρας.


Τα επίκεντρο του μεγάλου σεισμού των 6,8 Ρίχτερ ήταν εκεί κοντά - Ο φύλακας που βρίσκεται στο νησί δεν μπορεί να πλησιάσει κοντά
Τρεις σεισμοί συντάρραξαν την Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι πρώτες πληροφορίες από τη Ζάκυνθο λένε για σοβαρή και ανυπολόγιστη ζημιά στον Πύργο του καστρομοναστηριού στα Στροφάδια, αφού το επίκεντρο του μεγάλου σεισμού ήταν εκεί κοντά.

Ο φύλακας που βρίσκεται στο νησί δεν μπορεί να πλησιάσει κοντά, διότι οι μετασεισμοί είναι μεγάλοι.

Οι πρώτες φωτογραφίες δεν μπορούν να δείξουν το μέγεθος της ζημιάς, πράγμα το οποία θα φανεί στο πρώτο φως της ημέρας.



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.