Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Το σεβασμο τους δειχνουν οι Ιταλοι στην Ελλαδα ...με συγνωμη...για το 1940.!!!

<<ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ....ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!>>Συγνωμη της Ιταλιας θα απευθυνη ο προεδρος της Ιταλικης Δημοκρατιας...στην Ελλαδα για τις θηριωδιες και τα εγκληματα που διεπραξαν στον πολεμο του 1940!!!Ο Ιταλος Σερτζιο Ματαρελα θα παρευρεθει στην στρατιωτικη παρελαση....μετα απο πρσκληση του ελληνα ομολογου του!!!

Ιταλική συγγνώμη από Ματαρέλα για τον πόλεμο του 1940

Επίσκεψη στη χώρα μας μετά από πρόσκληση του έλληνα ομολόγου του Προκόπη Παυλόπουλου
Συγγνώμη στην Ελλάδα για την απρόκλητη κήρυξη πολέμου από το φασιστικό καθεστώς του Μουσολίνι θα ζητήσει ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας μετά από πρόσκληση του έλληνα ομολόγου του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Ιταλός πρόεδρος έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και  να ζητήσει επισήμως συγγνώμη για λογαριασμό της χώρας του για τα δεινά που προκάλεσε ο πόλεμος αυτός και τα όσα επακολούθησαν, στον ελληνικό λαό.

Θα είναι η πρώτη φορά που από πλευράς Ρώμης θα γίνει κάτι τέτοιο, και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο, ενώ δεν υπολείπεται συμβολισμών και η παρουσία στη στρατιωτική παρέλαση του ίδιου του προέδρου της Δημοκρατίας της Ιταλίας.

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει στις 12 μετά το μεσημέρι με την αστυνομία να έχει σχεδιάσει αυστηρά μέτρα φρούρησης, ώστε να αποτραπούν πιθανά επεισόδια, όπως εκείνα του 2011 που ανάγκασαν τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια να αποχωρήσει από την εξέδρα.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.