Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Το Κόσοβο είναι Σερβία φωναξαν οι Ρουμανοι και τους τιμωρησε η ΟΥΕΦΑ....

Η δημοκρατια τους ειναι στα μετρα τους...
Οπου τους βολευει βλεπουν ρ@τσισμο....


Η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης  Ευρωπαϊκών  Ομοσπονδιών  Ποδοσφαίρου (UEFA) επέβαλε σήμερα πρόστιμο στη Ρουμανία σε έναν αγώνα χωρίς θεατές και σε ποσό 73 χιλιάδων ευρώ, διότι, όπως αναφέρεται, η συμπεριφορά των οπαδών της ήταν ρ@τσιστική, γράφει η σερβική ‘Politika’.

Πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε επειδή ο κόσμος φώναζε ρυθμικά «Το Κόσοβο είναι Σερβία»,  προέβη μάλιστα και σε "ρ@τσιστικές προσβολές" προς τους Ούγγρους, ενώ έφεραν ένα πανό στις κερκίδες που έγραφε ότι «οι μετ@ν@στες είναι τρομοκρ@τες».

Ένα πρόσθετο ποσό 23 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε στους Ρουμάνους λόγω της φωτιάς που πέταξαν οι οπαδοί στο αγωνιστικό χώρο.


Η Ρουμανία θα συναντηθεί στη Λιθουανία στις 17 Νοεμβρίου χωρίς θεατές.
πηγη

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.