Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ......ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!!!Σχεδον 80 χρονια περασαν απο το ηρωικο ΟΧΙ της Πατριδας μας....στους κατακτητες!!!Με το αιμα των ηρωων μας...καταφερε η Ελλαδα μας να ειναι ελευθερη!!!Το ερωτημα ομως ειναι...σημερα ειναι ελευθερη???Σαφεστατα οχι!!!!!Το πολιτικο συστημα.....εχει παραδωσει αμαχητι....την χωρα στους ν@ζι της  Μερκελ....!!!Τι οξυμωρο ολη αυτη η κατασταση......να βλεπεις ολους αυτους τους υπαιτιους     στις εξεδρες ως επισημοι    και να κοιταζουν την νεολαια μας και τον στρατο μας......που ηδη εχουν φροντισει να υποδουλωσουν!!!!

78 χρόνια μετά Έλληνα επιβάλλεται να ξαναπείς ΟΧΙ στη Κατοχή που βιώνει η χώρα !! Μη ξεχνάς Έλληνα θυμήσου !!

Ακόμα μια χρονιά καλούμαστε να γιορτάσουμε την Εθνική γιορτή για το Έπος του 1940 που μας δείχνει τον αγώνα και το πάθος των παππούδων μας για Ελευθερία μας βρίσκει σχεδόν στην ένατη πλέον χρονιά Κατοχής της Πατρίδας μας από τους υποτιθέμενους φίλους μας .

Πόσο οξύμωρη είναι όλη αυτή η κατάσταση βλέποντας τους υπαίτιους να κάθονται στις εξέδρες ως επίσημοι και να κοιτάζουν τη νεολαία μας που ήδη έχουν φροντίσει να υποδουλώσουν και να της στερήσουν το μέλλον της απαιτώντας μάλιστα και σεβασμό.

Το μειοδοτικό πολιτικό σύστημα απεμπολεί την κυριαρχία της χώρας και την παραδίδει στο ΔΝΤ ,Ε.Ε. και τράπεζες .Από τα ¨ λεφτά υπάρχουν ¨ φτάνουμε στο Καστελόριζο και από τότε η χώρα μας δέχεται απανωτές σφαλιάρες από τα συνεχόμενα μνημόνια τόσο από τους υποτιθέμενους σοσιαλιστές <<,¨πατριώτες δεξιούς >>¨ όσο και από τους επονομαζόμενους αριστερούς .Όλοι μαζί για να καταστρέψουν την Ελλάδα και να αφανίσουν το λαό μας .

Βλέπουμε πως όλες οι αποφάσεις παίρνονται από τρίτους και εκτός Ελλάδας σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή ν.4336/4/8/2015 .Οι πολιτικοί μας ως νέοι γενίτσαροι επιβάλλουν σε ένα λαό ταλαιπωρημένο και απόλυτα δυστυχισμένο που έχει χάσει το δρόμο του ή δεν ξέρει πώς να βγει από αυτό το αδιέξοδο αφού βομβαρδίζεται καθημερινά πως αυτός φταίει για όλα, ρατσιστής, τεμπέλης κτλ

Ας θυμηθούμε πως οι Εθνικές εορτές μας δεν είναι επέτειοι απελευθέρωσης της χώρας αλλά η απαρχή αγώνων και θυσιών για να ελευθερωθεί και να προστατευτεί η πατρίδα και το Εθνος μας,
να δοθεί μέλλον στις επόμενες γενιές και να τιμήσουμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία –ελευθερία που έχασε η γενιά μας μέσα από τα χέρια της .
Ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να πιστεύουμε πως θα μας σώσουν αυτοί που μας πρόδωσαν και μας παρέδωσαν σε τρίτους φέρνοντας το θάνατο και τη καταστροφή στη χώρα παραγράφοντας ακόμα και την ιστορία μας αδιαφορώντας πλήρως για το τι λέει ο λαός μας ή τι έχει ψηφίσει παλαιότερα όπως το δημοψήφισμα διαπράττοντας πραξικόπημα . Όποιες διαμαρτυρίες καταστέλλονται με τη βία .Το πολίτευμα έχει καταλυθεί .

Αν ο λαός δεν ενωθεί (τι σημασία πια έχει δεξιός –αριστερός υπόδουλοι με όπλο το χρέος είμαστε όλοι μας ) με συγκεκριμένους στόχους όπως : ανεξαρτησία ,δημοκρατία ,δικαιοσύνη ,ισονομία το μέλλον της Ελλάδας είναι άσχημο και απόλυτα καταστροφικό.

Όλοι, απεργία διαρκείας μέχρι να ανακτήσουμε τη χώρα .Μεταβατική κυβέρνηση από αγωνιστές από κάθε πόλη οδηγούν τη χώρα στη:

Διαγραφή του χρέους που δημιουργήθηκε με δόλο και είναι παράνομο.

Έξοδος από τα κρεματόρια των λαών ΕΕ και Ευρωζώνης που θα οδηγήσει και στην ανασυγκρότηση χώρας .

Δε τηρούμαι καμία μνημονιακή δέσμευση.

Τιμωρία ενόχων τόσο των πολιτικών όσο και αυτών που έχουν εμπλακεί να διαπραχθούν όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της χώρας και του λαού .

Καινούργιο Σύνταγμα με δικλείδες ασφαλείας που δε θα επιτρέπει αυτά που ζούμε σήμερα .

Η 28η Οκτωβρίου 2018 ας γίνει ξανά η μέρα ορόσημο του ξυπνήματος του Έθνους μας για να διεκδικήσουμε ανεξαρτησία –ελευθερία –δημοκρατία . ΌΧΙ στη κατοχή της χώρας μας ,ας σταματήσουμε να είμαστε πια πειραματόζωα !!

Ας θυμηθούμε από πού προερχόμαστε την ιστορία χιλιάδων χρόνων πίσω μας .
Άλλωστε μόνο σε ανεξάρτητες και ελεύθερες χώρες ο λαός έχει δικαιώματα και δεν είναι απλώς μια μάζα απόλυτα ελεγχόμενη από κέντρα, που μόνο το καλό των χωρών και των λαών δε θέλουν

Λύκοι με προβιά προβάτου !!.

Καλή λευτεριά !!

πηγηhttps://www.triklopodia.gr/78-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD/#

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.