Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Απο τις αρχές Απριλίου ηξερε ο Αφορισμενος, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα...

Τυχαιο;



Νέο βίντεο ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο οποίο περιλαμβάνει και την πρόβλεψη που είχε κάνει στις αρχές Απριλίου ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος στέκεται ιδαίτερα στα δύσκολα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας τα οποία όπως αναφέρει έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

«Πρέπει να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα οικογένειες με παιδιά και να μην αισθάνονται ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: «Επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη»!

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.