Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

ΟΗΕ: Η παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα είναι απαραίτητη, για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής...

Καταρχάς να τονίσουμε πως η «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής» είναι μια απάτη...



Όλα τα μέτρα για την δήθεν καταπολέμιση της κλιματικής αλλαγής απο την παγκόσμια ελίτ και τις κυβερνήσεις καταλήγουν στον περισσότερο έλεγχο των πολιτών.

Ο Μπιλ Γκέιτς μετά τον σχεδιασμό της ψηφιακής ταυτότητας του που προώθησε (στη χώρα πειραμά του) την Ινδία, απαιτεί από όλες τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα της και να εγκρίνουν το σύστημα «παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας» που έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα να αποκλείουν μελλοντικά τους ανθρώπους από τη συμμετοχή τους στην κοινωνία εάν δεν συμμορφώνονται στις διαταγές τους.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ , η ψηφιακή ταυτότητα του Μπιλ Γκέιτς θα προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και θα καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή:

«Η υιοθέτηση της ψηφιοποίησης προσφέρει ένα μονοπάτι για τη γεφύρωση αυτού του παγκόσμιου χάσματος ταυτότητας, με  την ψηφιακή νομική ταυτότητα να λειτουργεί ως ακρογωνιαίος λίθος της ψηφιακής δημόσιας υποδομής, ενισχύοντας τη διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφορετικών συστημάτων».

«Αυτές οι ταυτότητες αποθηκεύουν πολύτιμες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής και των ιατρικών συνθηκών, οι οποίες μπορεί να είναι κρίσιμες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

Ωστόσο, ο ΟΗΕ δεν αναφέρει το γεγονός ότι η τεχνολογία ψηφιακής ταυτότητας θα δώσει στην πολιτική ελίτ τη δύναμη να δεσμεύει τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων, να τους εμποδίζει να κάνουν ταξίδια και να συμμετέχουν στην κοινωνία με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.