Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Απαγορεύεται όποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της πριν τις εκλογές...

Γιατί τα κανάλια «έθαψαν» την ομιλία της Καρυστιανού;;;



“Αναγκαζόμαστε να ζητάμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Ελευθερία λόγου, ελευθερία, πραγματική, ατομική ή συλλογική και όχι εισαγωγής! Δεν ήξερα πως της κληρονόμησα κυβερνώντες που ήταν σε θέση να την κάψουν ζωντανή.Τώρα ξέρω!”, είπε η  Μαρία Καρυστιανού Καρυστιανού στην ομιλία της, και τα ΜΜΕ την επιβεβαίωσαν απόλυτα!

Μετά απο τη συγκλονιστκή ομιλία της Μαρία Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη στο Ηράκλειο της Κρήτης, προκάλεσε οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως τα ΜΜΕ δεν αφιέρωσαν ούτε ένα μονόλεπτο στην ομιλία της.

Η μεγάλη εκδήλωση στο Ηράκλειο για το έγκλημα στα  Τέμπη που έχει προκαλέσει σοκ στην Ελλάδα απο το μέγεθος της συγκάλυψης, μετά κι απο τις τελευταίες αποκαλύψεις της έκθεσης του πραγματογνώμονα, που στην ουσία δείχνει να εμπλέκεται όλη η κρατική δομή της χώρας. Φαίνεται πως έχει δωθεί εντολή στα κανάλια: «Απαγορεύεται όποιαδήποτε αναφορά της κ. Καρυστιανού, πριν τις εκλογές»!

Μία είδηση η οποία πέρασε στα ψιλά ήταν ένα άρθρο του Μανώλη Κοττάκη, ο οποίος πριν λίγες μέρες μίλησε γιαυτό το θέμα λέγοντας: Ο Μητσοτάκης έθεσε “Απαγορευτικό” στα ΜΜΕ για τους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη, με ποινή αποκλεισμού από διαφημιστική καμπάνια!

«Αν δε παρατηρήσει κανείς τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, θα διαπιστώσει πως έχει πέσει γενικό απαγορευτικό στα ΜΜΕ επί ποινή αποκλεισμού τους από τη διαφημιστική καμπάνια του 1.500.000 ευρώ για την επιστολική ψήφο να μην φιλοξενούν συγγενείς θυμάτων, με πρώτη και καλύτερη τη  Μαρία Καρυστιανού Καρυστιανού. Η οποία, όπως φάνηκε και από το επεισόδιο με τον Δήμο Αθηναίων, θεωρείται persona non grata», είχε αναφέρει στο άρθρο του ο Μανώλης Κοττάκης.

Είναι απορίας άξιο πως οι Έλληνες αποδέχονται ακόμα αυτή τη κατάσταση, ακόμα και στην μή ενημερωσή τους. Ο Καταλληλότερος για πρωθυπουργός, φαίνεται ελέγχει μέχρι και το τελευταίο γρανάζι αυτού σάπιου συστήματος!


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.