Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ζαχάροβα κραζει Γερμανία: Λέτε ότι το ISIS το έκανε, αλλά δεν ξερετε ποιος ανατίναξε τους Nord Stream;

Εχουν γελοιοποιηθει Γερμανοι και λοιποι Ευρωπεοι...



Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα με ανάρτηση της σχολιάζει «καυστικά» την δήλωση της Γερμανίδας υπουργού εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ, ότι το μακελειό στη Μόσχα το προκάλεσε το ISIS, διερωτώμενη πως το γνωρίζει αυτό με τόση σιγουριά ενώ ενάμιση χρόνο μετά την ανατίναξη των αγωγών Nord stream, ακόμα δεν έχει ταυτοποιήσει τους ενόχους.

«Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Νάνσυ Φέιζερ: «Με βάση όλα όσα είναι γνωστά αυτή τη στιγμή, μπορεί να υποτεθεί ότι το «Ισλαμικό Κράτος στο Χορασάν» είναι υπεύθυνο για τη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση κοντά στη Μόσχα».

Θα είναι ενδιαφέρον όταν αυτή η γυναίκα θα πει με σιγουριά κάτι για τις επιθέσεις που σχετίζονται με το “Nord Stream”. Εδώ και ενάμιση χρόνο στη Γερμανία, δεν υπήρξε ούτε μια επίσημη εκδοχή σχετικά με ζημιές που έγιναν σε ιδιόκτητες (γερμανικές) περιουσίες, ούτε καν επινοήθηκε το ISIS


πηγη

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.