Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Νίκος Ι. Αντωνιάδης: Αντισυνταγματικά πρόστιμα, βιασμός της δικαιοσύνης, εξαθλίωση των Ελλήνων...



Ο Νίκος Αντωνιάδης στέλνει το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες:

Αλλά ΔΕΝ πάμε ΜΟΝΟ για να μάθουν τα εγκλήματα αυτά.

ΔΕΝ πάμε μόνο για να οδηγήσουμε τους ενόχους στη φυλακή.

ΠΑΜΕ για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ των ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ !

ΠΑΜΕ να τα πάρουμε ΟΛΑ ΠΙΣΩ !

ΠΑΜΕ να πάρουμε τα ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

Με λάβαρο το ΔΙΚΑΙΟ και την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ των δραματικών αυτών τεσσάρων χρόνων της τιτάνιας ανθρωπιστικής και νομικής μάχης απέναντι στο θηρίο, πάμε να φέρουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα !

ΠΑΜΕ να μάθουν για το κράτος “δικαίου” της Ελλάδας της κυβέρνησης – εγκληματικής οργάνωσης που διέλυσε χιλιάδες οικογένειες, εξαθλίωσε χιλιάδες πολίτες !

Για την χούντα που μέχρι και την τελευταία στιγμή ΕΞΑΠΑΤΑ τους εξαθλιωμένους πολίτες, διαγράφει την υποχρέωση των πολιτών πάνω από τα 60 που δεν εμβολιάστηκαν να πληρώσουν τα εγκληματικά πρόστιμα, αλλά ΔΕΝ τα επιστρέφει σε αυτούς που τα πλήρωσαν !

ΠΑΜΕ να φέρουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία αλλά κυβερνιέται από χούντα – εγκληματική οργάνωση !

Και έχω να σας πω πολλά στη συνέχεια ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πάμε να πάρουμε τα κλειδιά αυτά…

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.