Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Ντροπή σου, είπε ο Βούτσιτς στην Ντόρα Μπακογιάννη....

Και οπως ηταν αναμενομενο, πουλησαν και τους Σερβους οι οσφυοκαμπτες Κουληδες...



Ντροπή σου, είπε ο Βούτσιτς αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη....

Σημειώνεται ότι η Ένωση Σερβικών Δήμων είναι το σχέδιο για μια αυτοδιοικούμενη ένωση δήμων, με πλειοψηφικό σερβικό πληθυσμό στο Κοσσυφοπέδιο. Η πρόταση της ένωσης προήλθε από τη Συμφωνία των Βρυξελλών του 2013 που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις του Κοσόβου και της Σερβίας.

Η οργή του Σέρβου αντιπροέδρου έρχεται μετά την έγκριση από την  Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης της  πρότασης της εισηγήτριας για το Κοσσυφοπέδιο στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Ντόρας Μπακογιάννη, όπου σε αυτή προτείνεται η ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης χωρίς πρόσθετους όρους.

Ο Βούτσιτς ανέφερε ότι δυτικοί νομικοί εμπειρογνώμονες είπαν ότι το ZSO δεν είναι μόνο ένα εσωτερικό ζήτημα, αλλά μια διεθνής νομική υποχρέωση της Πρίστινα.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.