Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...



Σταθμάρχης είχε στείλει επιστολή (3/6/19) σους προϊσταμένους του και ανέφερε:
1)Η τηλεδιοίκηση είτε είναι εκτός λειτουργίας ή υπολειτουργεί σε βαθμό που τίθεται κίνδυνος για την ασφάλεια.
2) Για τον σταθμό της Λάρισας, αναφερόταν προφητικά ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης τυχόν λαθών. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ!
Λόγω των βλαβών στον πίνακα του Κέντρου Ελέγχου Κυκλοφορίας φαίνονταν κόκκινα φανάρια. Υπό κανονικές συνθήκες κόκκινα (ερυθρά) γίνονται τα φανάρια όταν περνάει το τρένο. Όταν όμως υπάρχει βλάβη όλα κοκκινίζουν μόνιμα είτε περνάει από το σημείο τρένο ή όχι.
3)«Στις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα (Νέοι Πόροι) όλα τα κυκλώματα ανόδου-καθόδου. Δεν έχουμε κανένα έλεγχο ούτε καμερών ασφαλείας ούτε πυρασφάλειας-πυρανίχνευσης σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την είσοδο των αμαξοστοιχιών σε αυτές.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.