Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Η ΕΕ ενέκρινε σύμφωvo μεταvάστευσnς και...εισβoλn έως και 75 εκατoμμυρiων λαθpo ! ! !

Αυτη η Nεα Tαξn πρεπει να παει στον Kαιαδα...

Αυτη ειναι η μονη λυσn...



Η ΕΕ ενέκρινε ένα σύμφωνο μετανάστευσης που το οποίο θα ήταν δυνατό να λάβει το όνομα «σύμφωνο αυτοκτονίας της Ευρώπης», καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει στην εισβολή έως και 75 εκατομμυρίων νέων μεταναστών.

Η επιτροπή LIBE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τον νόμο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ο οποίος επισημοποιεί την κατανομή των μεταναστών στα κράτη μέλη και τιμωρεί όσους αρνούνται να τους αποδεχθούν.

Επειδή ο… πολιτιστικός εμπλουτισμός και η ποικιλομορφία/πολυπολιτισμικότητα είναι η «μεγαλύτερη δύναμή μας», οι χώρες που προσπαθούν να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα χωρίς να υποδέχονται μετανάστες θα πληγούν με αυστηρές οικονομικές κυρώσεις.

Η Marine Le Pen η επικεφαλής του κόμματος Εθνική Συπείρωση, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η συμφωνία θα οδηγούσε στην «αυτοκτονία της Ευρώπης», προσθέτοντας ότι ήταν μια συμφωνία με τον διάβολο και αντιπροσωπεύει ένα «οργανωμένο σχέδιο για την παρακμή της Ευρώπης και των εθνών που συνθέτουν την πολιτιστική της ταυτότητα

Τα κράτη μέλη θα αναγκαστούν να δεχτούν μετανάστες ή να πληρώσουν ένα τεράστιο οικονομικό πρόστιμο 25.000 ευρώ ανά μετανάστη.

«Το επόμενο ερώτημα είναι πόσους θα μας επιβάλουν. Τώρα το αποφασίζουν. Έτσι, δημιουργούν κανόνες που δίνουν στις Βρυξέλλες το δικαίωμα να λένε πόσους μετανάστες θα διανείμουν», δήλωσε πέρυσι ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban.

«Έτσι, αρκετές χώρες έχουν δηλώσει ότι δεν συμφωνούν. Δεν θέλουμε να το εφαρμόσουμε. Στο τέλος, αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυσάρεστη τροπή των γεγονότων εδώ». Ο Orban αναρωτήθηκε γιατί, αν η αποδοχή μεταναστών ήταν τόσο κερδοφόρα, τα δυτικοευρωπαϊκά έθνη προσπαθούν να τους κατευθύνουν στην Ουγγαρία


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate