Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΨΕΥΤΕΣ...

Πολιτικοί αλλά και όσοι έχουν κτήματα και ό,τι άλλο και θέλουν εργατικά χέρια.

ΟΡΣΕ ΚΟΡΟΪΔΑ που πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν ελεύθερα εργατικά χέρια ΧΑΧΑ Οι αγρότες ξέμειναν από εργατικά χέρια ενώ η Ελλάδα έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο άνεργους. Μάλλον δεν θέλουν εργάτες θέλουν ΔΟΥΛΟΥΣ να πληρώνουν 3 και ξύστα!

Τόσο βλάκες σας έχουν κάνει και τούς ακούτε ακόμα.

Κάποιος από τους γελοίους θα μας πει γιατί μας λείπουν 50.000 εργάτες όταν οι άνεργοι ανήλθαν σε 429.806 άτομα. Δηλαδή δεν γίνεται να συμπληρωθούν όλα αυτά τα αναγκαία εργατικά χέρια από τούς ήδη υπάρχοντες άνεργους της Ελλάδας και πρέπει τώρα να τα φέρουν από Ινδίες και από μετανάστες.

ΥΓ. Αν κάποιος από αυτούς θέλει εργάτη τον ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ με καλέσει για να πάω εγω. Έχω και μερικούς φίλους και έτσι θα κάνουμε μία καλή ομάδα. 



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.