Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Συνελnφθn παλαιoxριστιαvoς πατέρας...Οι γ#φτ%ι που έχουν καλάζvικoφ στα τσαvτnρια, γιατι οχι;



Συνελήφθη λέει, ο παλαιοχριστιανος πατέρας στην Κορινθία, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και γιατί δεν έστελνε τα παιδιά του στο σχολείο .

Μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση, έδειξε και η εισαγγελέας του Αρείου πάγου.

Κι αναρωτιέμαι εγώ τώρα.

Θα δώσει εντολή η κυρία εισαγγελέας, να γίνει ντου και στους καταυλισμούς;;

Θα δώσει εντολή να μαζευτούν από τους δρόμους,τα ξυπόλητα ζητιανακια,που τρέχουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα;;

Γιατί κι εδώ είναι ανάλογη η περίπτωση.

Εκτίθενται καθημερινά σε κίνδυνο και δεν πάνε στο σχολείο.

Και να μην ξεχνάμε, ότι είναι όλα αρραβωνιασμένα από την ώρα που γεννιούνται.

Και δεν ξεχνώ φυσικά ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας, είναι αυτή που δεν βλέπει κανένα έγκλημα στα Τέμπη και προέτρεψε τους χαροκαμενους γονείς,να συνεχίσουν την ζωή τους με την βοήθεια της εκκλησίας!

Ελλάς το μεγαλείο σου!!

Υ.Γ. Κάτι ακούσαμε και για αυτοσχέδια όπλα άκρως επικίνδυνα!!! Οι γύφτοι που έχουν καλάζνικοφ στα τσαντηρια είναι ακίνδυνα!!! Τολμούν να πλησιάσουν τους γύφτους;;; Άλλωστε κι αυτοί ελεγχόμενοι από το σύστημα είναι. 

Τους ενοχλούν όσοι είναι ανεξέλεγκτοι. Όπως αυτή εδώ η οικογένεια. Βρίσκονται έξω από το μαντρί και το Αντίχριστο σύστημα που μας έχει όλους φακελωμενους αυτούς δεν τους πιάνει. Αυτό είναι το ζόρι τους, και δεν τους ενδιαφέρει καν για το αν τα παιδιά πάνε σχολείο ή ζούνε σε καλές ή όχι συνθήκες. 

Τρελάθηκαν τα ζόμπι και κυνηγούν οποιον τους ξεφεύγει.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate