Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Γιατι ο Aμερικανικoς Eρυθρoς Σταυρoς ρωτά τους αιμoδoτες εάv έκαvαv το εμβoλιo;;;;

Αρχισαν να βγαινουν οι βρωμες...

Αλλα καποιοι ακομn μας λενε ψεκια...



Εάν έχετε λάβει εμβόλιο κατά του COVID-19, θα πρέπει να δώσετε το όνομα του κατασκευαστή όταν έρθετε να κάνετε δωρεά αίματος

Αίφνης Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός-American Red Cross ρωτά τώρα τους αιμοδότες εάν έλαβαν ποτέ το εμβόλιο κατά του Covid-19!

Εάν απαντήσουν Ναι, ζητούν να καλέσετε εκ των προτέρων για να δείτε εάν εξακολουθείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας

-Νόμιζα ότι το vax ήταν “ασφαλές και αποτελεσματικό”;

Τι πληροφορίες μας κρύβουν;

Ο ίδιος ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός επιχειρεί να δικαιολογήσει κάπως την οδηγία η οποία έχει προκαλέσει νέο κύμα τρόμου στους εμβολιασθέντες πολίτες των ΗΠΑ με τα εμβόλιας ευθανσίας COVID-19.

“Ο Ερυθρός Σταυρός ακολουθεί τις οδηγίες καταλληλότητας για αιμοδοσία του FDA για όσους λαμβάνουν εμβόλιο κατά του COVID-19 και οι χρόνοι αναβολής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του εμβολίου που λαμβάνει ένα άτομο. 

Εάν έχετε λάβει εμβόλιο κατά του COVID-19, θα πρέπει να δώσετε το όνομα του κατασκευαστή όταν έρθετε να κάνετε δωρεά αίματος. Κατά τον εμβολιασμό, θα πρέπει να λάβετε μια κάρτα ή μια εκτύπωση που να δείχνει το εμβόλιο κατά του COVID-19 και σας ενθαρρύνουμε να φέρετε αυτήν την κάρτα μαζί σας στην επόμενη δωρεά σας. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει χρόνος αναβολής για άτομα που έλαβαν εμβόλιο COVID-19, εφόσον δεν έχουν συμπτώματα και αισθάνονται καλά (!) τη στιγμή της δωρεάς.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.