Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Συvέλαβαv αυτον που έδωσε στη δnμoσιότnτα τα στοιxεiα απο τους θαvάτους των εμβoλiωv...Βίντεο



Ενας διαχειριστής της βάσης δεδομένων που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση της Nέας Zηλανδίας για τη σύνταξη μιας λίστας με τους λήπτες εμβ$ολίων αποκάλυψε την απότομη αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με τα εμβ$ολια mRNA. Διέρρευσε τα εκρηκτικά δεδομένα από μια άκρως απόρρητη κυβερνητική βάση δεδομένων, αποκαλύπτοντας ότι το 20% των πλήρως εμβ0λιασμένων Νεoζηλανδών έχουν πεθάνει από τότε που έλαβαν το δεύτερο εμβ$όλιο.

Ο βαριά εμβ$ολιασμένoς πληθυσμός της Νέας Ζηλανδίας (πάνω από 95,8% και μετρώντας) έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου αύξηση απο τραύματα και αιφνίδιους θανάτους, όπως συμβαίνει με άλλες βαριά εμβ0λιασμένες χώρες σε όλο τον κόσμο. Μετά τη δημοσιοποίηση των δεδομένων, η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας εργάζεται για να αποτρέψει τη διάδοσή τους στο διαδίκτυο.
Η διευθύνουσα σύμβουλος του τμήματος υγείας, είπε ότι το πρώην μέλος του προσωπικού είχε «εργαστεί στο σύστημα υγείας για αρκετά χρόνια» και είχε εξουσιοδοτηθεί να έχει πρόσβαση σε δεδομένα ως μέρος της δουλειάς του.«Όμως του απαγορεύσαμε την πρόσβαση μόλις αντιληφθήκαμε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση», είπε.
Η Te Whatu Ora , ένας κυβερνητικός οργανισμός υγείας, έχει δώσει διαταγή για την απαγόρευση της δημοσίευσης των δεδομένων που διέρρευσαν . Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες αυτές, οι πληροφορίες έχουν ήδη διαδοθεί παγκοσμίως.
Αφού τα κυβερνητικά στοιχεία που διέρρευσαν από τον έγιναν viral σε όλο τον κόσμο, στο σπίτι του καταγγέλλοντος έγινε έφοδος από την αστυνομία κατόπιν εντολής της κυβέρνησης. Κατηγορήθηκε για πρόσβαση σε κυβερνητικό υπολογιστή για «ανέντιμους σκοπούς» και διάδοση απόρρητων κυβερνητικών στοιχείων. Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως επτά ετών.
Μεταξύ εκείνων που εξετάζουν τα δημοσιευμένα δεδομένα ,είναι ο Steve Kirsch, ειδικός δεδομένων και ιδρυτής του Ιδρύματος Έρευνας για την Ασφάλεια Εμβολίων (VSRF). Στο Substack του, ο Kirsch παρέχει μια ανάλυση, προειδοποιώντας ότι τα δεδομένα υποδηλώνουν έναν παγκόσμιο αριθμό θανάτων περίπου 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Ο Kirsch τονίζει ότι αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν την επέκταση δεξαμενής δεδομένων για την εκτίμηση του παγκόσμιου αριθμού θανάτων. Βέβαιος στους υπολογισμούς του, έριξε το γάντι, προκαλώντας οποιονδήποτε να αμφισβητήσει τα ευρήματά του προσφέροντας 1 εκατομμύριο δολάρια.
«Προσφέρθηκα να δώσω σε οποιονδήποτε 1 εκατομμύριο δολάρια με τους ίδιους όρους με το στοίχημά μου με τον Saar Wilf ότι τα δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας είναι νόμιμα και δείχνουν ότι τα εμβόλια αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου», είπε ο Kirsch.
«Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να πάρει τα χρήματά μου, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι τους δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στις επικρίσεις τους». Επαίνεσε επίσης τον πληροφοριοδότη, Μπάρι Γιανγκ, ως διεθνή ήρωα που έφερε στο φως τις πληροφορίες. »
Δείτε στο πρώτο σχόλιο (λόγω της γνωστής λογοκρισίας) το βίντεο με την αποκαλυπτική συνέντευξη του Μπάρι Γιανγκ στην δικηγόρο , ανεξάρτητη δημοσιογράφο και υποψήφια στις πρόσφατες εκλογές στην Νέα Ζηλανδία Λιζ Γκαν μεταφρασμένο στα Ελληνικά, απο το κανάλι NIOLAND στο Rumble. 












πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate