Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ-ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ και σκυλoμαvες διαδnλωνουν υπερ ψoφιoυ σκυλoυ...

ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ....



Ένα σοκαριστικό περιστατικό σήμερα (10/12) το μεσημέρι σε περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη, όταν τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο.

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δεν παρέλαβε τη σορό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου. Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate