Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Aπειλες για να μnv τους καρφωσει ο μικρoς φovιας....

Έτσι λέει η μητέρα του....

Κατά πόσο ειναι αλήθεια δεν το ξέρουμε....



Η μητέρα λοιπον, του 18χρονου που κατηγορείται για την επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη, μίλησε στην εκπομπή Tlive για το περιστατικό έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» αλλά και για ένα απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε για τον γιο της....(Αν αληθευει)

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει μετά τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού με το βαθύ τραύμα στον μηρό. Ήταν μονόδρομος για τους γιατρούς ο ακρωτηριασμός για να μην επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία του.

Το απειλητικό μήνυμα που έφτασε στο κινητό της μητέρας του 18χρονου, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τους οργανωμένους χούλιγκαν που προκάλεσαν νέο μακελειό, έχει ως στόχο να μείνουν τα στόματα κλειστά.

«Δέχτηκα ένα απειλητικό μήνυμα και το έδωσα στην Ασφάλεια. ‘Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς. Ο θεός τιμωρεί.

Οικογένειες όπως η δικιά σας …… (βρισιά) πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί. Σύντομα δεύτερη κηδεία».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate