Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Παγιδευσαv στο voσoκoμεio al Shifa τους Eβραioυς και τους εκαψαv ζωvταvους....

Δεν ήταν η Χαμάς.. πύρινη ρομφαία χτύπησε κι έκαψε μια ντουζίνα ισραηλινά τανκ κοντά στο πολύπαθο νοσοκομείο al Shifa....



Δεν ήταν η Χαμάς.. πύρινη ρομφαία χτύπησε κι έκαψε μια ντουζίνα ισραηλινά τανκ κοντά στο πολύπαθο νοσοκομείο al Shifa. Εδώ ηττήθηκαν κατά κράτος. Εγκλωβίστηκαν πολλά βαριά οχήματα σε 3 τετραγωνικά σε αστικό ιστό αράχνης. Λάθος σχεδιασμός εύκολος στόχος γίναν παρανάλωμα πυρός και λογικά τα πληρώματα τους εξαϋλώθηκαν.

Φαίνεται να υπήρξαν λάθος πληροφορίες λάθος εκτίμηση…. τα λάθη σε μια τέτοια σύγκρουση έχουν αποτρόπαιες συνέπειες.. Καθαρή ενέδρα τους παρέσυραν σε σημείο που ήθελαν οι αντίπαλοι για να τους ξεκάνουν… Η παράταξή τους εντός οικιστικού περιβάλλοντος δείχνει υπεροψία, υποτίμηση απειλής και ότι θα έκαναν παρέλαση και όχι μάχη ..

Μάλλον δεν μας τα λένε όλα οι ειδήσεις και ξαφνικά αυτή η εικόνα.. αποκαρδιωτική για Τσαχάλ …πραγματικά


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate