Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Πέθαvε ο εμβoλιασμέvoς με τα εμβoλια ευθαvασiας, γιατρός και Διευθυντής στη Xειρoυργική Kλιvική του ΓΑNΠ Mεταξά...

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, Χαρ. Τουμπέκης, σε ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε για την αιφνίδια απώλεια του Ιατρού Διευθυντή στη Χειρουργική Κλινική...



Όπως γράφει: «Η είδηση με βρίσκει εμένα προσωπικά όπως και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου συντετριμμένο και βαθύτατα θλιμμένο.

Πέραν της εξαιρετικής Ιατρικής του ιδιότητας μέσω της οποίας είχε βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς, ο Ηλίας διακρινόταν από σπάνιο ήθος και ένα ιδιαίτερο μεγαλείο ψυχής απέναντι στους συνανθρώπους του.

Ανιδιοτελώς, υπήρξε πάντα κοντά στους ασθενείς του σε όλα τα επίπεδα , ενέπνεε εμπιστοσύνη στον περίγυρο του αδιακρίτως – φίλους και ασθενείς – και άοκνα προσπαθούσε για το μέγιστο καλό.

Δηλώνω ευτυχής που με τίμησε με τη φιλία του και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η απώλεια είναι διπλή….

Ενός σπουδαίου Χειρουργού και ενός πολύ σημαντικού και σπάνιου ανθρώπου….

Αγαπητέ μου κ.Διευθυντά και φίλε δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

Το σημαντικό σου έργο υπήρξε ορόσημο για τον ιατρικό χώρο και το ξεχωριστό σου ήθος θα φωτίζει πάντα την ψυχή όσων σε γνωρίσαμε».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate