Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Eκαναν στον Πoυτιv πουτιvιες και εκεί που δεν το περίμεναv...



Σύμφωνα με το Russia Today, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε ένα διάταγμα με το οποίο, θα παραχωρήσει σε Ρώσους, -οι οποίοι έχουν δει τα περιουσιακά τους στοιχεία να παγώνουν στη Δύση, ένα μερίδιο περιουσιακών στοιχείων ξένων χωρών που επί του παρόντος είναι αποκλεισμένο από την Μόσχα.

Τουτέστιν η Ρωσία θα απαντήσει στην Δύση με το ίδιο ίσως και χειρότερο νόμισμα!

Οι Δυτικοί αρπάζουν ρωσικές περιουσίες, οι Ρώσοι θα πάρουν τις περιουσίες της Δύσης ως αποζημίωση!!!

Αυτό έρχεται ως απάντηση σε μια κίνηση της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, να μεταβιβάσει τα παγωμένα Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία στην Ουκρανία. Το νομοσχέδιο του Κογκρέσου ισχυρίζεται ότι, τα ρωσικά χρήματα θα χρησιμοποιηθούν  για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Το έγγραφο επίσης αναφέρει, την ανάγκη δημιουργίας ενός παγκόσμιου συστήματος αποζημίωσης για την μεταφορά Ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στο Κίεβο. Αυτό υπολογίζεται ως ξένη χρηματοδότηση για την Ουκρανία

Ο καθηγητής οικονομικών Richard Werner, αναφέρει ότι η Ουάσιγκτον τώρα παλεύει να  συγκεντρώσει και άλλα χρήματα, αρκετά να τροφοδοτήσουν την πολεμική μηχανή του  Κιέβου, καθώς η πηγή χρημάτων άρχισε να στερεύει!!!


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate