Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Πρoεδρoς EOΔΥ: “Έxει μειωθεi το πρoσδoκιμo ζωnς τωv παιδιώv λoγω τnς παvδnμiας...

Μια ανατριχιαστική, αλλά και χωρίς εξηγήσεις δήλωση έκανε ο κ. Ζαούτης, πρόεδρος του ΕΟΔΥ, στην εκπομπή “Συνδέσεις”, του ertflix. 



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, στάθηκε υπέρμαχος των ανοιχτών σχολείων και παραδέχτηκε τη ζημιά που έκανε το κλείσιμό τους στην κοινωνικοποίηση και στις γνωστικές  ικανότητες των παιδιών....

Ειπώθηκε όμως και άλλη μία τοποθέτηση, που είναι πραγματική βόμβα. Ο κ. Ζαούτης, είπε πως σύμφωνα με διεθνής μελέτες, εξαιτίας της πανδημίας έχει μειωθεί το προσδόκιμο ζωής των παιδιών!! Μετά από μια σύντομη απόπειρα αποσαφηνισμού  από την παρουσιάστρια, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, χωρίς να διευκρινίσει τι εννοούσε.

Δηλαδή, με ποιόν τρόπο η πανδημία μείωσε το προσδόκιμο ζωής των παιδιών;

Ποιες είναι αυτές οι έρευνες;

Οι γονείς δεν πρέπει να ενημερωθούν αναλυτικά;

Υπάρχουν ευθύνες;

Ίσως πρέπει πάρουμε αυτό το σημείο, σαν σημείο μηδέν. Μόλις ειπώθηκε σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας ότι κάποια παιδάκια θα ζήσουν λιγότερο, χωρίς να δοθούν ή να ζητηθούν εξηγήσεις.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.