Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΑlΣXΟΣ....lκαρος 1.100€...Αvnλικος τριαvταρnς εισβoλεας 1400 € ! ! !

Εχει μεγαλο δικιο ο Ακης  και που ευγενικα μιλαει...

Εγω δεν θα γραψω τιποτα γιατι θα γινω πολυ χυδαιος !



Σίγουρα στενοχωρώ κάποιους…

Όταν ο μισθός αυτού που προστατεύει τα σύνορα της πατρίδας του (Ίκαρος 1.100€) είναι μικρότερος από αυτόν που παραβιάζει τα σύνορα της πατρίδας σου (ασυνόδευτο 1.400€) τότε ΣΙΓΟΥΡΑ ,έχει γίνει  ένα  πολύ μεγάλο λάθος .

Αν μιλάμε για νομίμως και όχι παραβιάζοντας τα σύνορα ασυνόδευτα (και όχι μαντραχαλάδες με IPhones) τουλάχιστον ας περικοπεί σε λογικά όρια η επιδότηση τους για ανθρωπιστικούς λόγους (όταν ο βασικός μισθός είναι κάτω από τα 800€ με 1400€ ζεί μια πολυμελής Ελληνική οικογένεια), και ας αυξήσουμε σε αξιοπρεπή νούμερα τους μισθούς των παλικαριών μας που φιλάνε Θερμοπύλες ! 

Αυτά ποτέ δεν θα κάνουν διαδηλώσεις δεν θα κλείσουν δρόμους, δεν θα βανδαλίσουν ξένες περιουσίες,  δεν θα κάψουν Ελληνικές σημαίες για να ζητήσουν αύξηση.

(**) Αν με μπλοκάρουν αναμένετε μέχρι να ξανά εμφανιστώ.

Akis Tselentis

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.