Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Γακnς: ΕlΝΑΙ ΑΥΤO ΕΠlΚΑΙΡΟΠΟlΗΜΕNΟ εμβoλιo; Γιατi δουλεύετε τnv κοιvωviα; Τi επιδιώkετε;

Όμως στην Ελλάδα θα το «βαφτίσουν» επικαιροποιημένο και θα ζητήσουν από τους πολίτες να πάνε να το κάνουν και αυτό...



Τελικά, οι Modernoi, μας νομίζουν… μπαμπουίνους και όχι σκεπτόμενους ανθρώπους… (Μάλλον ακούν τον Harari που έλεγε στον Λουδοβίκο ότι ελέγχει πλήρως τον εγκέφαλο μας)…

Έσπευσαν τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης να ανακοινώσουν, με πανηγυρικό τρόπο, ότι η Μοderna έβγαλε επικαιροποιημένο εμβόλιο.

Πήρε , μάλιστα, πρώτη -πρώτη, έγκριση, υπό προϋποθέσεις (conditional approval) στην Βρετανία, από την ΜΗRA (Medicines and Healthcare Regulatory Agency), δηλαδή τον Βρετανικό ΕΟΦ .

Και εδώ σταματάει η «χαρμόσυνη» είδηση…

Καθίστε αναπαυτικά, για να δούμε τι κρύβεται από πίσω…

Το ανωτέρω ακριβοπληρωμένο γενετικό σκεύασμα, με τον κωδικό 1274.214 περιέχει ποσότητα mRNA 50μg , 25μg έναντι του αρχικού στελέχους της Wuhan (!!!) και 25 μg του αρχικού στελέχους της Όμικρον , το ΒΑ1 .

Το πρώτο που θα σκεφθεί ο λογικός αναγνώστης είναι γιατί, πάλι το αρχικό στέλεχος, με την τοξικότατη ακίδα, που έχει αναγνωριστεί ως ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΤΟΞΙΝΗ; Τι έρωτας είναι αυτός με αυτήν την ακίδα, που η ανοσία έναντι αυτής έχει ξεπεραστεί από τα νεότερα στελέχη, που έχουν κάνει σουρωτήρι την ανοσία της…

Το δεύτερο που θα σκεφτει ο επιμελής αναγνώστης, είναι ότι μείωσε την δόση του σκευάσματος από 100μg σε 50μg , προφανώς για να μειωθούν οι επιπλοκές που ήταν σημαντικά ψηλότερες στο αρχικό.

Όσον αφορά το δεύτερο στέλεχος έναντι του οποίου έχει επικαιροποιηθεί το σκεύασμα, το ΒΑ1, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όπως φυσικά και το αρχικό!

Δείτε την πιο πρόσφατη εικόνα της γονιδιωματικής ανάλυσης , του ΕΟΔΥ, των στελεχών του απομονώνονται στην χώρα. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΒΑ1 στις τελευταίες εβδομάδες; Έχει εξαφανιστεί πλήρως. Το ίδιο στις ΗΠΑ όπου αμφότερα έχουν ποσοστό συμμετοχής 0%. Μάλιστα, 0% !!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ εμβολιο;

Γιατί δουλεύετε την κοινωνία;

Τι επιδιώκετε; (ρητορικό ερώτημα…)

Υ.Γ. Γιατί έσπευσε η Κομισσιόν να προαγοράσει 15.000.000 δόσεις αυτού του διπλού σκευάσματος;»


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.