Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Γεμισαv oι MEΘ απo εμβoλιασμεvoυς ! ! !



Οι πραγματικοί επιστήμονες το έχουν πει πριν από δύο χρόνια τι θα συμβεί μετά τα εμβόλια.

 Ήδη το ζούμε.Έκθεση ΕΟΔΥ 28 Ιουνίου 2022 

Διασωληνωμένοι: 43% ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι 57% πλήρως εμβολιασμένοι. Προσέξτε μία δόση ή δύο δόσεις ή ανεμβολίαστοι όλοι μαζί. Γιατί δεν τολμούν να πουν ξεχωριστά τους ανεμβολίαστους;;; Γιατί πολύ απλά είναι κοντά στο ΜΗΔΕΝ (0%).....

Στις 22 Ιουνίου οι πλήρως εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι ήταν 51%

 * Η αύξηση (σε 6 ημέρες από 51% σε 57%) εμφανής και ραγδαία!

- Σας είπαν ότι με το εμβόλιο «ελευθερία» όπως το ονόμασαν θα ελευθερωθείτε από τον φόβο νόσησης. Πολλοί μετά το εμβόλιο δήλωναν ότι απέκτησαν την ελευθερία τους και την ασφάλειά τους.

- Όταν διαπιστώσατε ότι παρά το εμβόλιο νοσήσατε, τότε σας είπαν. Αν είσαι εμβολιασμένος θα σε πάρει ελαφριά και διέδιδαν ότι στα νοσοκομεία ήταν μόνο ανεμβολίαστοι, μίλαγαν μάλιστα για «πανδημία ανεμβολίαστων».

- Σήμερα διαπιστώνετε από τις ανακοινώσεις των ιδίων (ΕΟΔΥ), ότι η πλειοψηφία των διασωληνομένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι (3 ή 4 δόσεις).

- Επίσης διαπιστώνετε ότι δεν τολμούν να μιλήσουν για αριθμό ανεμβολίαστων διασωληνομένων.

  Γνωρίζουμε όλοι ότι αν υπάρξει θάνατος ανεμβολίαστου (είτε από καρκίνο ή ακόμα και από τροχαίο), αμέσως διαδίδουν πρωτοσέλιδα «πέθανε ανεμβολίαστος».

  Για τους θανάτους εμβολιασμένων (μικρές ηλικίες και ξαφνικά) είναι προσωπικό απόρρητο δεδομένο η πληροφορία ότι ήταν εμβολιασμένος.

  Μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να ισχυρίζεστε ότι «πιστεύετε τους επιστήμονες», αντί να τους πάρετε με τις πέτρες; που ήδη έχουν βάλει την ζωή σας σε κίνδυνο; 



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.