Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Το απέκpυψαν OΛΑ τα Δυτικά Μ.M.Ε…εvvέα nμέρες πρiv απo τnv επεμβασn των Pωσωv βoμβαρδιζαv οι oυκραvoi...

Οι εκθέσεις του ΟΑΣΕ αποκαλύπτουν ότι η Ουκρανία άρχισε να βομβαρδίζει το Ντονμπάς εννέα ημέρες πριν από την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Ρωσίας…κάτι που απέκρυψαν ΟΛΑ τα Δυτικά Μ.Μ.Ε…



Η Ουκρανία άρχισε να βομβαρδίζει τους ρωσόφωνους κατοίκους του Ντονμπάς στις 16 Φεβρουαρίου 2022, ενώ ο Τζο Μπάιντεν βγήκε στην τηλεόραση και είπε στον αμερικανικό λαό και ολόκληρη την Υφήλιο ότι η Ρωσία επρόκειτο να εισβάλει στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν, οι πολιτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως είπαν ψέματα σε ολόκληρη τη Δύση για τον τρόπο που άρχισε ο πόλεμος που ευχόμαστε να μην εξελιχθεί σε Τρίτο Παγκόσμιο…

Η αμερικανική ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα πολιτικών, εταιρικών μέσων ενημέρωσης και στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος που χρησιμοποιούν ψέματα, ψευδείς προσχήσεις και προπαγάνδα για να πουλήσουν πόλεμο σε ένα κοινό που διαφορετικά θα δίσταζε να στείλει τους γιους και τις κόρες του να πολεμήσουν σε ξένο έδαφος

Ο Πρόεδρος Λίντον Μπ. Τζόνσον είπε ψέματα για τον Κόλπο του Τόνκιν για να δικαιολογήσει την αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στο Βιετνάμ.

Ο Πρόεδρος George HW Bush χρησιμοποίησε μια κατασκευασμένη ιστορία Ιρακινών στρατιωτών που έβγαλαν μωρά από θερμοκοιτίδες για να ξεκινήσουν τον πόλεμο του Κόλπου.

Ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους είπε ψέματα για «όπλα μαζικής καταστροφής».

Από το «Remember the Maine», στη βύθιση του Lusitania, στις επιθέσεις με αέριο της Συρίας, ο περασμένος αιώνας είναι γεμάτος με παραδείγματα μετά από παραδείγματα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών που λέει ψέματα στους πολίτες της για να δικαιολογήσει νέους πολέμους.

Σε όλα αυτά τα παραδείγματα, ο εταιρικός τύπος ενήργησε ως υπάκουοι στενογράφοι του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος υπνωτίζοντας τον αμερικανικό λαό με ψέματα, εξαπάτηση και προπαγάνδα.

Εάν ισχύει το παλιό ρητό ότι η πρώτη αιτιότητα του πολέμου είναι η αλήθεια, τότε θα πρέπει να ακολουθήσει ότι η πρώτη μάχη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας κερδήθηκε επίσης με ψέματα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ένοπλη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία ξεκίνησε το 2014 αφότου η κυβέρνηση Ομπάμα και τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ εγκατέστησαν μια νέα κυβέρνηση στην Ουκρανία, σε αυτό που ο επικεφαλής της «ιδιωτικής CIA» εταιρεία Stratfor χαρακτήρισε «το πιο κραυγαλέο πραξικόπημα στην ιστορία. .»

Σε απάντηση στο υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ πραξικόπημα, οι περιοχές Λουχάνσκ και Ντόνετσκ στο Ντονμπάς διεξήγαγαν δημοψήφισμα για την απόσχιση από την Ουκρανία, στο οποίο το 96% του Λουχάνσκ και το 89% του Ντόνετσκ  ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας δύο νέων αυτοαποκαλούμενων ανεξάρτητων δημοκρατιών στην ανατολική Ουκρανία.

Η Μόσχα είπε ότι η ψηφοφορία αντανακλά τη  «βούληση του λαού» , αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτήρισε τις εκλογές ” παράνομες “, οι οποίες γρήγορα μετατράπηκαν σε βίαιες και κατέληξαν σε μια συνολική σύγκρουση μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των υποστηριζόμενων από τη Ρωσία αυτονομιστικών δυνάμεων του Λουχάνσκ και το Ντόνετσκ.

Μεταξύ 2014 και 2022, ο πόλεμος στο Ντονμπάς σκότωσε περίπου 14,00014.000 ανθρώπους, αναγκάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν την περιοχή και μετατρέποντας τη ζώνη σύγκρουσης σε μια από τις πιο μολυσμένες από νάρκες περιοχές του κόσμου.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.