Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Κλωτσαει ακομη και ο Μοσιαλος για την 4η δοση που αποφασισαν...

Το αποφασισαν...

Το τι θα παθεις δεν τους ενδιαφερει...

Φιλοτομαριστες...

Μονο για την τσεπη τους νοιαζονται...



Αντίθετος λοιπον, με τη χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού είναι ο Ηλίας Μόσιαλος, επειδή η «εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν συνοδεύεται από την αναγκαία επιστημονική τεκμηρίωση».

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, είναι αντίθετος στην εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού ή όπως αναφέρεται, τη δεύτερη αναμνηστική δόση, κάτι που εκφράζει και σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Η ίδια η επιτροπή επισημαίνει ‘ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσφέρει μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια’», τονίζει ο καθηγητής και προσθέτει πως «εφόσον δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα τότε δεν θα έπρεπε να γίνει και η σχετική εισήγηση αυτή τη χρονική περίοδο».

Η συζήτηση για την τέταρτη δόση του εμβολίου έχει ήδη ανοίξει, πάντως, με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, να επισημαίνει στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο πως δεν συστήνει να κάνει την 4η δόση κάποιος νέος σε ηλικία, εκτός και αν φοβάται πολύ.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.