Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Τi παiζει τελιkα με τov Δnμnτρn Γιαvvαkoπoυλo;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πολλές φορές ταράξει τα ήρεμα λασπόνερα της πολιτικής ζωής στον τόπο μας, με τις δημόσιες παρεμβάσεις του στα social media! 



Πολλές φορές το πολιτικό διεφθαρμένο Σύστημα των κομμάτων προσπάθησε να λοιδορήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις – παρεμβάσεις του! Ωστόσο, η προχθεσινή ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!... 

Προκάλεσε ταραχή στα πολιτικά κάστρα των κομμάτων Εξουσίας! Μάλιστα, μικρό χρονικό διάστημα πριν προκηρυχτούν οι εκλογές! Με μια ΝΔ να χάνει συνεχώς έδαφος, αφού η οργή του λαού μας συσσωρεύεται, όχι μόνο κατά του Προέδρου της, αλλά και όλων των μελών της κυβερνήσεως Μητσοτάκη! 

Δεν είναι δε τυχαίο, το γεγονός, πως κορυφαίοι σήμερα Υπουργοί, αποποιούνται τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του κόμματός τους, επειδή ακριβώς διαπιστώνουν, ότι το λαϊκό τσουνάμι που έρχεται θα τους συνθλίψει!

Τα ίδια συμβαίνουν και στον ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα βεβαίως, του εθνοκτόνου πρωτεργάτη της εθνομηδενιστικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, του νεκροθάφτη της μεσαίας αστικής τάξης του λαού μας, που ξαφνικά θυμήθηκε, πώς έχει σκοπό να επανορθώσει!

Όσο για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αυτοί είναι τόσο ερασιτέχνες, που θα απαιτηθούν αρκετά χρόνια για να γίνουν επαγγελματίες, ώστε να τους εμπιστευθεί ο λαός μας!

Αλλά ποιο ήταν το μήνυμα Γιαννακόπουλου και το οποίο προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί όλη αυτήν την πολιτική ταραχή;

«Μήπως αυτή η χώρα τελικά χρειάζεται ένα σοβαρό δεξιό κόμμα, που να έχει ως βάση τα Ελληνικά ήθη και έθιμα και πρωταρχικό μέλημα την Πατρίδα;»!

Λίγα λόγια, μα τόσο πολύ περιεκτικά, που αγγίζουν τους πυλώνες στήριξης του Ελληνικού Έθνους!

Λίγα λόγια, που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, πως: “το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν”!

Επανειλημμένως έχουμε ασχοληθεί με την προσωπικότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Επανειλημμένως έχουμε αναδείξει τις πατριωτικές ευαισθησίες του! 

Και δεν το κρύψαμε, πως για μας θα ήταν ο Φοίνικας, ο πορφυρός, που φέρνει την αναγέννηση από τις πολιτικές στάχτες των τυραννόσαυρων των σημερινών κομμάτων!

ΕΙΔΩΜΕΝ.....


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.