Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Φάoυτσι τελoς! ! ! Oλn η υπoθεσn στα Eλλnvικα....


Ο Φάουτσι ξεμπροστιάστηκε για μια ακόμη φορά στη γερουσία των ΗΠΑ....

 


Αυτό που ισχυριζόταν, δήθεν ότι δε χρηματοδότησε την εξέλιξη του ιού στην Κίνα για τη δημιουργία του COVID-19, βγήκε ότι είναι ψεύδος.

Όταν η διαδικασία εξέλιξης του ιού (Gain of Function), προερχόμενου από τις νυχτερίδες, για να προσβάλλει ανθρώπους, παρουσιάστηκε στο Αμερικανικό Πεντάγωνο και την υπηρεσία του, γνωστής ως DAARPA, για χρηματοδότηση, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι απέρριψαν κονδύλιο ύψους $14 εκατομυρρίων δολαρίων – λέγοντας ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ωστόσο, ο Φάουτσι της NIH & NAID δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Αυτό αποδεικνύεται από στρατιωτικό έγγραφο του Πενταγώνου και της DAARPA, το οποίο έφερε στο φως ο ειδησεογραφικός οργανισμός Project Veritas. 

Στην ουσία, όλη η πανδημία ήταν σχεδιασμένη. Με αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι “έμπειροι” σαν τον Φάουτσι που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μας κουνάνε το δάχτυλο για να δεχτούμε δικτατορικά μέτρα, έχουν ευθύνη για την έξαρση αυτής της πανδημίας.

Στην ουσία, μας εξαπάτησαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ 4 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


πηγη 

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.