Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Apπαξε κopωναιo ο τpιπλoεμβoλιασμεvoς και υπέpμαxoς των εμβoλiων Tσiπpας ! ! ! Και οι "ευxες" στον λoγαpιασμo του πεφτoυν κατα pιπας...

Ναι ολα εδω πληρωνονται....

Οπου ναναι παιρνει σειρα και ο Μητσοτακης;

Το εμβολιο σκοτωνει....

Οσους εκαναν αληθινο εεεε...



O τριπλοεμβολιασμένος λοιπον, Αλέξης Τσίπρας με μια σύντομη ανάρτηση στο twitter έκανε γνωστό ότι το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και υπέρμαχος των εμβολίων σημείωσε πως τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής είναι ήπια. Τουλάχιστον δεν είπε ότι λόγω του εμβολίου είναι ήπια, λες και είναι πολλοί στην ηλικία του που το περνάνε βαριά, διαχρονικά.

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής» έγραψε ο Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την 3η δόση του εμβολίου στις 13 Νοεμβρίου και απ’ ότι φαίνεται η όποια «ανοσία» του τελικά δεν κράτησε ούτε δύο μήνες…

Και τα μπινελικια στον λογαριασμο του πεφτουν κατα ριπας ! ! !







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.