Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Nεoς εkβιασμoς απο τους εkβιαστες ! ! ! Kεφαλικoς φoρoς σε μη εμβoλιασμέvoυς από πρoεστούς και koτζαμπάσnδες ”εμβoλiων”...

Ειναι οτι χειροτερο για την Ελλαδα η Κυβερνηση αυτη...

Ο Εφιαλτης, εμπρος τους, ηταν αθωα παρθενα....



Επέκταση εκβιασμού λοιπον και στους άνω των 50 προαναγγέλει η Ελλάδα! Εμβολιακό μπλόκο με ηλικιακά κριτήρια όπως στην Κατοχή. Κεφαλικός φόρος σε μη εμβολιασμένους από προεστούς και κοτζαμπάσηδες ”εμβολίων” χαράτσια! Στενάζει ο λαός υπό την εμβολιακή δουλεία! Ο ανεμβολίαστος αντιμετωπίζεται ως γκιαούρης! ως ντίμι που οφείλει να πληρώνει τζίζια στο Εμβολιακό Κράτος!

Ελλάδα και Ιταλία σε κοινό άξονα. Μετά την Ιταλία η Ελλάδα γίνεται η 2η χώρα στην Ευρώπη που προαναγγέλει υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 50. Εμβολιακά μπλόκα με ηλικιακά κριτήρια όπως στην Κατοχή.

Ο Πέτσας στις 7/1/22 επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους πολίτες από 50 ετών και άνω τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. «Η απόφαση να μπουν ηλικιακά κριτήρια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου απέδωσε και ενδεχομένως αν χρειαστεί να χαμηλώσουν κι άλλο τα ηλικιακά όρια. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. 

Όχι σε επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά σε ηλικιακές», διευκρίνισε και ξεκαθάρισε ότι το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών θα εφαρμοστεί κανονικά μετά την 16η Ιανουαρίου.

Επέκταση του εκβιασμού, πλιάτσικο κατά ανεμβολίαστων κεφαλικός φόρος σε μη εμβολιασμένους από προεστούς κοτζαμπάσηδες ”εμβολίων” από χαράτσια, εμβολιακό μπλόκο κατά ηλικίες…..Στενάζει ο λαός υπό την εμβολιακή δουλεία και καταδυνάστευση! Ο συνταξιούχος ο μικρομεσαίος ο μισθωτός ο άνεργος!

Ο ανεμβολίαστος αντιμετωπίζεται ως γκιαούρης δηλ. άπιστος και υποχρεώνεται σε κεφαλικό φόρο.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.