Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Η Αρχιστpατηγος(ελεoς) επιθεωρησε τον Στoλo ! ! ! Τι επιθεωpησε δεν ξερω..... (Γι αυτο ξεσαλωσαν οι Τoυρκοι)

Μπορει καποιος, να μας πει τι επιθεωρησε;

Μπορει καποιος, να μας πεισει οτι δεν ειμαστε γελοιοι;

Μπορει καποιος, να μας πει αν γινει πολεμος τι θα προσφερει αυτη; 

Μπορει καποιος, να μας πεισει οτι δεν κινδυνευουμε;



Επιθεώρηση λοιπον του Στόλου εν πλω επί της φρεγάτας «ΥΔΡΑ», στον Σαρωνικό Κόλπο, πραγματοποίησε η Κατινα, συνοδευόμενη από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Την Κατινα υπεδέχθη στην Ακτή Μιαούλη του λιμένος Πειραιώς και συνόδευσε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Παρέστησαν επίσης ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, καθώς και τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.