Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Κρύβoυν τους θαvάτους μετα τους εμβoλιασμoύς ! ! ! Χάvoνται καθημερινά ζωες…Το διαδiκτυο τα βγάζει στην φόρα...

Πολλές περιπτώσεις ξεβράζει το διαδίκτυο και τις μαθαίνουμε καθυστερημένα…

Οπως τις τέσσερεις περιπτώσεις απο Ναξο με δυο Νεκρούς και δυο σε κρίσιμη κατάσταση.



 4 Ναξιώτες, 2 άνδρες και 2 γυναίκες οι οποίοι είχαν εμβολιαστεί με τα εμβόλια pheizer & J&J, ηλικιών 50-70 ετών, είχαν δυσάρεστη εξέλιξη στην υγεία τους.





  















Συγκεκριμένα, οι 2 γυναίκες υπέστησαν περικαρδίτιδα και θρόμβωση, αντίστοιχα, με συνέπεια να διακομισθούν στην Αθήνα. Οι δε 2 άντρες είχαν τραγική κατάληξη καθώς έχασαν τη ζωή τους, ο ένας(50χρονος) 3 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκευασμα της  j&j και ο δεύτερος(70χρονος) έπαθε ανακοπή 2 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.





Καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί από τη διοίκηση του νοσοκομείου Νάξου, καμία ενημέρωση από τα τοπικά ηλεκτρονικά site, απόλυτη σιωπή!



Ενας ακόμη αναγράφει οτι πέθανε στη Δράμα….Και ολα αυτα στο διαδίκτυο ..επίσημα τα Κρύβουν….Οι αριθμοί συνεπώς που καταγράφονται στην Ευρωπαϊκή Βάση δεδομένων εχει πολύ λιγότερα περιστατικά απο τα πραγματικά.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.