Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

18χρονη νεκρη μετα τον εμβoλιασμo της ! ! ! Με πoσα παιδιά νεkρά θα είσαι ικαvοποιnμένος ρε;

Αλλη μια τραγωδία…με 18χρονη …

Τωρα που τα πειράματα των ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ γίνονται στις μικρότερες ηλικίες ζουμε δράματα..



Προ-χθες ηταν ο 32χρονος στυλίστας χθες η  18χρονη…Μεσα στα κουτιά των εμβολίων υπάρχουν μπουκαλάκια με ισχυρές δόσειςΟι φαρμακοβιομηχανίες παίζουν ΡΟΥΛΕΤΑ…για τα πειράματα τους…Θα μειώσουν τον πληθυσμό σιγα σιγα με τις δόσεις των εμβολίων …



Μητσοτάκη στους πόσους θανάτους παιδιών θα τα σταματήσεις ? Με πόσα παιδιά της Χωρας να φυγουν θα εισαι ικανοποιημένος εσυ και ολο το Πολιτικό σκουπιδαριό?? Ολη αυτη η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ θα δρα ανεξέλεκτα και μεχρι πότε???

13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες απο τα εμβόλια εως 05/06/21 στην Βαση Δεδομένων της Ε.Ε δεν λένε τίποτα σε κανεναν?

Το θανατικό που τρεχει στη Χωρα μας δεν σας λέει τιποτα..Σε ποιο αριθμό θα τα θεωρήσετε επικίνδυνα? 

Η 18χρονη γιατι εγινε πειραματόζωο? Για να ελευθερωθεί Κυριάκο? Για να μπορεί να ταξιδέψει? Γιατι πίστεψε στο ΨΕΜΑ της Ιατροπολιτικής Χούντας που εκβιάζει με την εργασία την μετακίνηση και ολες τις απειλές??

Εχει γεμίσει το διαδίκτυο  ΚΡΙΜΑ ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ κλπ..

Μεχρι και τον ντίλερ κανει στα παιδιά μας μεσα απο τη σελίδα του στο διαδίκτυο ο Μητσοτάκης..Δειτε μια ανάρτηση που τον γράφουν ντιλερ!!!
























πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.