Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Βρετανία: Ξέρεις καλά τι βάζεις μέσα στο σώμα σου; Είναι μόνο μια μπατονέτα; Λάθος ! ! !

Η καταχώρηση προέρχεται από τη Βρετανία και έχει ευρέως κυκλοφορήσει στις υγειονομικές μονάδες της χώρας. Έχει ως τίτλο: “Ξέρεις καλά τι βάζεις μέσα στο σώμα σου;” Αναφέρεται προφανώς στον τρόπο διενέργειας των τεστ PCR για τη διάγνωση του κορονοϊού....



Και συνεχίζει : “Είναι μόνο μια μπατονέτα, σωστά; Λάθος! Αυτές οι μπατονέτες είναι φταγμένες από ίνες νάϋλον, ρεγιόν και πολυεστέρα καθώς και μια μικρή πλαστική ράβδο. Είναι απολυμασμένα με ΟΞΕΙΔΙΟ του ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ. Τί είναι το οξείδιο του αιθυλενίου;” 

Ακολουθεί μια περιγραφή της άκρως τοξικής ουσίας, την οποία μπορεί να διαβάσει όποιος επιθυμεί όχι μόνο στην εν λόγω καταχώρηση, αλλά και σε μια απλή αναζήτηση στο google. Εκεί θα πληροφορηθεί ότι εκτός από τοξική είναι και άκρως καρκινογόνα, συσχετιζόμενη με πολλούς καρκίνους, ιδίως του στομάχου και του στήθους, καθώς και λεμφώματα και λευχαιμίες.

Μετά από επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με Καθηγητή της Χημείας στο Πανεπιστήμιο, πράγματι μάς επιβεβαίωσε ότι ενώ η περιστασιακή επαφή με την ουσία δεν είναι προβληματική, η συχνή και τακτική επαφή, σαν αυτή που φαίνεται να επιβάλλεται πλέον ως “κανονικότητα” μπορεί να είναι όχι μόνο επιβλαβής, αλλά και καταστροφική για εκείνον που την κάνει

 Η καταχώρηση καταλήγει: “Αισθάνεστε ακόμα εντάξει με το τεστ σε εσάς και τα παιδιά σας δύο φορές την εβδομάδα”;

 Εννοείται ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τι μπαίνει στο σώμα του και τι δυνητικά μπορεί να προκληθεί από αυτό.

Η επιλογή είναι δική σας..


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.