Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Πρόστιμο στο Φαρμακείο που επισκέφτηκε ο Γκαντέμης ! ! ! Γιατί το φαρμακείο άνοιξε μόνο για αυτόν....

Σήμερα μαθαίνουμε λοιπόν για πειθαρχική παράβαση που συνοδεύεται από πρόστιμο και απειλεί τον φαρμακοποιό στην περίπτωση που τεκμηριωθεί ότι το εν λόγω φαρμακείο δεν είχε εφημερία εκείνη την ημέρα....



Σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας των φαρμακείων, για να ήταν νόμιμα ανοιχτό το εν λόγω φαρμακείο στη συμβολή των οδών Δαβάκη και Σωκράτους στην Καλλιθέα, το Σάββατο, κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη, θα έπρεπε, ή να έχει δηλωθεί σαββατιάτικη εφημερία, ή να λειτουργεί με το διερυμένο ωράριο που περιλαμβάνει και τα Σάββατα, με την υποχρέωση να δηλώνεται στον Σύλλογο και την Περιφέρεια για κάθε δίμηνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αυγή», οι πίνακες που είναι αναρτημένοι για το διευρυμένο ωράριο Μαρτίου – Απριλίου, αναφέρουν ότι οι κ.κ. ΝΥΧΑΣ ΜΙΧΑΗΛ και ΝΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ για το συγκεκριμένο έχουν δηλώσει ότι θα λειτουργούν στο διευρυμένο ωράριο μόνο Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ (στη σελίδα 30 της λίστας).



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.