Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Έγινε μόδα...Έγκυος 26χρονη δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο στο κέντρο της Αθήνας



 Ποιο τέρας μπόρεσε να κάνει αυτό το κακό;

 Σοκ προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες για την επίθεση στην 26χρονη κοπέλα με καυστικό υγρό στην Κυψέλη και συγκεκριμένα κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα μάλιστα που δέχτηκε την επίθεση είναι έγκυος, ενώ φέρει εγκαύματα στα χείλη και το πρόσωπο.

το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Η  νεαρή κοπέλα, 26 ετών, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας της προκάλεσε εγκαύματα με βαμβάκια που ήταν εμποτισμένα με άγνωστο υγρό.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της και ο δράστης, αφού την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και με βαμβάκια εμποτισμένα με υγρό της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίστηκε.

Στο νοσοκομείο η κοπέλα με εγκαύματα – Άγνωστο το είδος του καυστικού υγρού

Η κοπέλα μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται, χωρίς η κατάσταση της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. 



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.