Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Ο Εβρος ξεσηκωθηκε αλλα τα Αργυρια νικησαν....Τα οικόπεδα απέναντι από τη δομή νοικιάστηκαν και ξεκινουν οι εργασιες ισλ@μοποιnσεως του Εβρου ! ! !

Νικησαν τα Αργυρια του Καθεστωτος

Επέκταση ΚΥΤ Φυλακίου....

Τα οικόπεδα απέναντι από τη δομή νοικιάστηκαν αντί 800ευρώ το στρέμμα....

Σύντομα ξεκινούν οι εργασίες για την επέκτασή της δομής στον Έβρο....



Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, που αναρτήθηκε "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" με ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 2021, γ'ινεται και επίσημα γνωστό πως τα αγροτεμάχια απέναντι από τη δομή στο Φυλάκιο του Έβρου 33,5 στρεμμάτων νοικιάστηκαν.

Μάλιστα το μισθωτήριο είναι  27.917,00 € για 10 μήνες, αρχής γενομένης από την 1η Μαρτίου 2021 έως 31 Δεκεμβρίου 2021. Μάλιστα τα αγροτεμάχια, δεν ανήκουν σε έναν μόνο ιδιοκτήτη, αλλά σε περισσότερους, οι οποίοι θα κερδίζουν 800 περίπου ευρώ ανά στρέμμα.

Αξίζει επιπλέον, να σημειωθεί πως το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2021, στο σημείο όπου βρίσκονται τα παραπάνω οικόπεδα, ήταν συνεργεία τα οποία έκαναν τις ακριβείς μετρήσεις.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.