Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Η Μενδώνη δεν παραιτείται ! ! ! Δεν διορισε αυτη τον Λιγναδη....Οποτε;

Προφανώς η Μενδώνη, που είναι γνωστή πολιτικάντισσα, για να μην ανοίξει το στόμα της και πει ότι “ξέρετε τα γνώριζα, αλλά μου τον έφεραν φυτευτό από το Μαξίμου”, αντάλλαξε την σιωπή της με την καρέκλα της. Άλλωστε ουδείς τοποθετήθηκε οπουδήποτε χωρίς το όνομα του να έχει περάσει για έγκριση από τον Μητσοτάκη. Πόσω μάλλον ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου....



Αν και έχουν βγει όλα τα παπαγαλάκια να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα, να αποσιωπήσουν στοιχεία και να κάνουν ότι δεν σημαίνει κάτι όλο αυτό για τον ίδιο τον Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Οχι γιατί βγήκε μαζί με τον Λιγνάδη φωτογραφίες ή γιατί ο Λιγνάδης τού έκανε μαθήματα ορθοφωνίας, αλλά γιατί ως επικεφαλής και ο ίδιος των μυστικών υπηρεσιών έκανε πως δεν γνώριζε αυτά που ο κόσμος είχε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι. 

Φυσικά και γνώριζε κι αν δεν γνώριζε φυσικά και όφειλε να γνωρίζει πριν τον τοποθετήσει και πριν τον προσλάβει ως δάσκαλο. Φυσικά και έμαθε, φυσικά και αδιαφόρησε, γιατί έλα μωρέ τώρα ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος. Ο Λιγνάδης δεν είναι ένας σκηνοθέτης, ένας ηθοποιός, ήταν ο τοποθετηθείς από την κυβέρνηση καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού, στον οποίο είχε δοθεί και ιδιαίτερη δημοσιότητα. Ως εκ τούτου τα “νίπτω τας χείρας μου” δεν ταιριάζουν στην υπόθεση.

Από την άλλη τα παρτσακλά του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα αγγελούδια και αυτοί που έβαλαν μέσα ένα σωρό για να έχουν και εύρος επιλογής οι @λ@@@@λοιΠαρε – επί βασιλείας τους έστελναν οι ΜΚΟ τα ανήλικα-, σηκώνουν το θέμα μπας και γίνουν τίποτα εκλογές και ξαναπάρει την εξουσία το παρεάκι της πενθήμερης.

Η γνώμη μου είναι ότι η ΝΔ έχει μία και μόνη επιλογή κι αυτή για το καλό της χώρας και πιστεύω ότι έχει αρχίσει να δρομολογείται. Να πετάξει τον Μητσοτάκη από την αρχηγία και να πάει σε εκλογές με άλλον αρχηγό, μήπως και κάτι αλλάξει προς το καλύτερο. 

Με τον Μητσοτάκη για αρχηγό δεν μπορεί να κατέβει σε εκλογές. Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ιδιαίτερα απεχθής και η ελληνική κοινωνία δεν τα σηκώνει αυτά. Και ναι αγγίζει και τον πρωθυπουργό η υπόθεση, όσο κι αν κόπτονται περί του αντιθέτου. Δεν μπορεί να έχει στήριξη σε τέτοιο σοβαρό ζήτημα.

Η κάθαρση εκτός από καλλιτεχνική πρέπει να είναι και πολιτική. Μήπως και βγούμε επιτέλους από τον βούρκο.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.