Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Τουρκια: Η Ελλάδα κατέλαβε το 20ο νησί μας ! ! ! (Βρηκαν ευκαιρια τωρα που ειδαν οτι ειμαστε ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ !)

Οι Τούρκοι θέτουν και θέμα Αλιμνιά! Ο απόστρατος συνταγματάρχης Γιαλίμ, δήλωσε πως στο νησί Αλιμνιά (Λιμονίγε) που βάσει διεθνών συνθηκών ανήκει στην Τουρκία, επί πέντε μήνες ανεμίζει η ελληνική σημαία....



“Η Ελλάδα η οποία δεν λογαριάζει καθόλου το διεθνές δίκαιο σε Αιγαίο και Μεσόγειο προέβη σε μία ακόμη κατάληψη. Η Ελλάδα η οποία παρά τις συνθήκες της Λωζάνης του 1923 και των Παρισίων του 1947 έχει εξοπλίσει 23 νησιά, κατέλαβε το 20ο νησί μας το οποίο βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία.

Η Ελλάδα η οποία άνοιξε την Αλιμνιά για εγκατάσταση και τουρισμό έκτισε εκεί δύο εκκλησίες.

Κυματίζουν εκεί οι σημαίες της Ελλάδας και του Βυζαντίου.

Σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού Αλιμνιά, κυματίζουν σημαίες της Ελλάδας και του Βυζαντίου. Η Ελλάδα οργανώνοντας ημερήσιες εκδρομές μεταφέρει τουρίστες από τη Ρόδο προς το νησί Αλιμνιά των Μούγλων.

Η Ελλάδα το αποκαλεί εκεί ως “Αλιμνιά”.

Ενώ η Τουρκία στα νησιά στις βραχονησίδες Ίμια εντός τριών ημερών κατέβασε τις ελληνικές σημαίες, στο νησί Αλιμνιά, επί πέντε μήνες τώρα κυματίζουν οι σημαίες της Ελλάδας και του Βυζαντίου”.




πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.