Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ξέσπασε ηΤάνια Τσανακλίδου κατά της Τατιάνας Στεφανίδου: «Είσαι άθλια και σιχαμένη»! Δείτε τι έγινε!…

 Η Τάνια Τσανακλίδου, αυτή η σπουδαία ερμηνεύτρια που δεν μασάει τα λόγια της όταν αποφασίσει να μιλήσει, τάχθηκε κατά της Τατιάνας Στεφανίδου χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς με αφορμή τα ειρωνικά σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος για τον Σπύρο Μπιμπίλα και την αποκάλυψή του πως γνώρισε τον Λιγνάδη πριν από 40 χρόνια στα «Στρουμφάκια» της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η Τσανακλίδου χαρακτήρισε τη Στεφανίδου «άθλια και σιχαμένη» στο twitter αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου η Τατιάνα σχολίασε υποτιμητικά την συνάντηση Λιγνάδη – Μπιμπίλα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η προφυλάκιση για τον Λιγνάδη ή που γνώρισε τον Μπιμπίλα στα στρουμφάκια».

Ακολούθησε ένας χαμός με τους χρήστες του twitter να «ξεσκίζουν» τη δημοσιογράφο με δεκάδες σχόλια στην επίμαχη ανάρτηση όπως αυτό: «Μωρή ξεδιάντροπη, σάπια, πατσά σε περιτύλιγμα, άστο»!

Δείτε τι έγινε:

 
 
 



                            

                          Πηγή



















Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.