Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ο Δένδιας πουλαει τον Στραταρχη Χαφταρ; Περιμένουμε να ανοίξουμε την πρεσβεία μας στην Τρίπολη ! ! !

Το ειχαμε επισημανει...
Ειχαμε γραψει...
Φτανει να μην τους προδωσει...
Και τωρα...
Ν.Δένδιας για Λιβύη....
Περιμένουμε να ανοίξουμε την πρεσβεία μας στην Τρίπολη...
Να τηρούν μόνα τους τα κράτη το εμπάργκο...

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του για την κατάσταση στη Λιβύη, η οποία έχει πάρει αρνητική τροπή για τη χώρα μας καθώς οι φιλότουρκες δυνάμεις προελαύνουν.

Την ώρα που οι φιλότουρκοι της Τρίπολης προελαύνουν και το τουρκολιβυκό μνημόνιο «παγιώνεται», ο Νίκος Δένδιας δήλωσε πως η Ελλάδα περιμένει να ανοίξει την πρεσβεία της στην πόλη.

Όσον αφορά την αποτυχημένη επιχείρηση «ΕΙΡΗΝΗ», η οποία δεν έχει σταματήσει ούτε ένα τουρκικό πλοίο, αλλά μόνο ένα τάνκερ των ΗΑΕ το οποίο πήγαινε για να ανεφοδιαστεί από τις δυνάμεις του Χαφτάρ, δήλωσε πως το εμπάργκο του ΟΗΕ πρέπει και να αυτο-επιτηρείται από τις χώρες μέλη του.

Δηλαδή η Τουρκία να τηρεί... μόνη της το εμπάργκο όπλων, όπως περίπου κάνει η Ελλάδα, η οποία δεν έδωσε ούτε την ελάχιστη βοήθεια στον Χαλίφα Χαφτάρ όταν προέλαυνε και ήλεγχε σχεδόν το σύνολο της Λιβύης.











πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.