Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Γελάνε και τα Τσιμέντα! ! ! Ο Καρανίκας Μπέρδεψε τον Αρκά με τον Αρακά ! ! !

Καλά που δεν μπέρδεψε και την βούρτσα με την ...... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ! ! 


Σε γκάφα υπέπεσε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Καρανίκας στην προσπάθειά του να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Με αφορμή την συνέντευξη του Παύλου Πολάκη στον Αντώνη Σρόιτερ, ο Νίκος Καρανίκας θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, προσπάθεια, όμως, που του γύρισε μπούμερανγκ.

Αιτία το γεγονός ότι ενώ πίστευε ότι χρησιμοποιούσε σκίτσο του Αρκά στην πραγματικότητα το σκίτσο που ανάρτησε στο Twitter ήταν του… Αρακά!



Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση με τον Νίκο Καρανίκα να προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα κάνοντας μια δεύτερη ανάρτηση στην οποία καλούσε τους επικριτές του να απαντήσουν επί της ουσίας.


Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.