Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Εμφανίστηκε το Aστέρι του Μαρμαρωμένου Βασιλιά Ιωάννη στον Oυρανό ! ! !

https://youtu.be/dakM-kU34IY

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει ορατό ένα αστέρι  στον ουρανό,που είναι πάρα πολύ φωτεινό και κατά πολύ μεγαλύτερο, από όλα τα άλλα αστέρια πού βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα.  οι αστρονόμοι επιβεβαιώνουν οτι είναι ένα νέο αστέρι που δεν ανηκει  στο πλανητικό μας σύστημα.

Εμείς έχουμε την απάντηση μέσα από την Αγία Γραφή, που λέει ότι θα έρθει ένα παρόμοιο  αστέρι με εκείνο της Βηθλεέμ όταν έρθει  η εποχή του Μαρμαρωμένου βασιλέα Ιωάννη. Το αστέρι είδη εμφανίστηκε ομως θα γίνει πολυ πιο μεγάλο λίγους μήνες μετά την έναρξη  του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Είμαστε σίγουροι οτι αυτό το αστέρι,  που μπορείτε να το δείτε και εσείς μόλις νυχτώσει, Είναι το μοναδικό στον ουρανό με τόση έντονη Λάμψη και οσο παει θα μεγαλώνει, και από την Κύπρο φαίνεται να  βρίσκεται βορειοδυτικά, που αυτό  συμπίπτει με την κατεύθυνση της Κωνσταντινούπολης.

Aπό την Ελλάδα φαίνεται να είναι  βοριο ανατολικά που και αυτό συμπίπτει επισης με την κατευθυνση της Κωνσταντινούπολης.  Οπόταν όλα αυτά αποκλείεται να είναι σύμπτωση, και μάλιστα λέγεται ότι θα γίνει πολύ μεγάλο, όπου θα κρεμαστεί ένας σταύρος αριστερά, και την ημέρα που θα βρίσκεται πάνω από την Κωνσταντινούπολη, θα υπάρξει ένα ουράνιο τόξο που θα αποκοπεί  το νοτιο του μέρος, μέχρι να σταθεί ακριβώς επάνω από την καλυβα του βασιλέα Ιωάννη, ο οποίος θα αναλάβει τη νικηφόρα εκστρατεία, ούτως ώστε να επικρατήσει το ευαγγέλιο του Χριστού στη γη.

Αυτό δείχνει ότι είμαστε πολύ κοντά στα γεγονότα.


Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.