Κυριακή 31 Μαΐου 2020

"Μόνο" 550 ευρώ το μήνα και 2.500 το μήνα σε κάθε παιδί τους.. Δάνεια με εγγύηση Δημοσίου ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ η Χρηματοδότηση ενοικίου....

Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσιμός σε βάρος των Ελληνων....
O Eλληνας ψοφάει σαν το σκυλί που το τιμώρησαν στη Πείνα και οι λαθροεισβολείς ζουν ΖΩΗ και ΚΟΤΑ!! 

Τους χρηματοδοτούν.. 550 ευρώ το μήνα και 2.500 το μήνα σε κάθε παιδί τους..
Δάνεια με εγγύηση Δημοσίου ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ η Χρηματοδότηση ενοικίου..Μια οικογένεια κονομάει το μήνα 10 με 15 χιλιάδες ευρώ!!!.
Η αντικατάσταση του Ελληνα συνεχιζεται και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!

Δες τα χαμογελαστά πρόσωπα τους δες την ανεμελιά τους και εσύ Ελληνα δεν μπορείς να χαμογελάσεις από τις ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ και τις μειώσεις μισθού και σύνταξης..από το συνεχή “στύψιμο”…Δες τους πόσο ανέμελοι είναι και χαμογελαστοί…

Ελληνα από πότε έχεις να νοιώσεις έτσι εσύ και τα παιδιά σου? Χαίρονται τις ομορφιές της πατρίδας σου εξασφαλισμένοι με Χρήμα που σου κλέβουν οι Κυβερνήσεις μας.

Κάνουν ηλιοθεραπεία αγοράζουν καινούργια ρούχα κινητά αποκτούν πολυτελή αντικείμενα είδη πολυτελείας βγάζουν φωτογραφίες και συ Ελληνα τρέχεις για το μεροκάματο της Ξεφτίλας!!!

Μείνε Ασφαλής σπίτι σου δηλαδή μόνο να αναπνέεις…και να φτωχοποιηθείς γιατί στο λέει η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ…

Φόρεσε  τη Μάσκα σου την μάσκα της Υποταγής…

Στο είπε ο Κούλης ο Χαρδαλιάς ο Τσιόρδας ο Σύψας για να σε βλέπουν υποταγμένο και τρομοκρατημένο..Μείνε δήθεν ασφαλής μέχρι να είσαι άφραγκος..






πηγη 

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.