Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Η Τουρκία καλεί σε ξεσηκωμό ! ! ! Πρέπει να βοηθήσουμε τα αδέρφια μας στην Τουρκία λένε οι "Καημενοι".....

Αυτο και μονο δικαιολογει ΑΠΕΛΑΣΗ...
Τι περιμενετε;
Καιρος ειναι να γυρισουν στις Πατριδες τους...

Η Τουρκία καλεί σε ξεσηκωμό λαθρομεταναστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, με SMS και μέσα από από τα social media, προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση να ανοίξει τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο.

«Όλα τα κινητά έχουν μέσα το μήνυμα», αναφέρει μουσουλμάνος!

Στο καμπ της Θήβας αναφέρει λαθρομεταναστηςς: «Το μήνυμα είναι καλό! Πρέπει να βοηθήσουμε τα αδέρφια μας στην Τουρκία (που θέλουν να περάσουν τα σύνορα στον Έβρο). Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για αυτούς, οτιδήποτε, τα πάντα! Δεν σημαίνει πως επειδή είμαστε στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είναι τα αδέρφια μας! Είναι κάτι σαν ‘πόλεμος’».

Οι  λαθρομεταναστες που ήδη βρίσκονται στην χώρας μας σύμφωνα με την κυβέρνηση, υπολογίζονται στα 2.5 εκατομμύρια και στο μήνυμά τους οι Τούρκοι, τους προτρέπουν να ξεσηκωθούν και να βανδαλίσουν την χώρα.

Δείτε το βίντεο:















Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.