Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Μητροπολίτης Σύρου: Είμαστε όλοι μετανάστες, οι άθεοι καλύτεροι των Χριστιανών...ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;


Μητροπολίτης Σύρου ενώ γίνονται μάχες στα σύνορα: «Είμαστε όλοι μετανάστες… οι άθεοι καλύτεροι των χριστιανών»
Και τι περιμενουν για να τον ξυρισουν;
Αθεος ειναι προβοκατορας....
Και φυσικα Ανθελληνας...

Δηλώσεις που θα συζητηθούν…
Την ώρα που τα σύνορα στον Έβρο «φλέγονται», ο Μητροπολίτης Σύρου, Δωρόθεος, ανησυχεί για τους… «μετανάστες», όπως τους ονομάζει.

Ο κ. Δωρόθεος κάνει λόγο για φαινόμενα ξενοφοβίας και προειδοποιεί ότι «όσο και αν φαίνεται παράξενο ή παρακινδυνευμένο, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τους ξένους αποτελεί την λυδία λίθο για την γνησιότητα και αυθεντικότητα της Χριστιανικής μας πίστης».

Μάλιστα, ο μητροπολίτης Σύρου επισημαίνει ότι «όλοι είμαστε μετανάστες με πρώτο τον Ιησού», τον οποίο συγκρίνει με τον Αβραάμ της Παλαιάς Διαθήκης,  για να καταλήξει μάλιστα ότι «σήμερα, δυστυχώς, περισσότεροι “άθεοι” ενδιαφέρονται για τους ξένους, παρά “χριστιανοί”».

Το θέμα είναι ότι ότι άθεοι, Σεβασμιότατε, δεν το κάνουν από αγάπη, αλλά επειδή τους το επιβάλουν τα αντίχριστα αφεντικά τους που εκμεταλλεύονται τους φτωχούς και άστεγους μετανάστες και τους χρησιμοποιούν κατά τα συμφέροντά τους.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.